Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Безпеку у столиці охоронятиме велопатруль

Безпеку у столиці охоронятиме велопатруль
189021 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві почав працювати поліцейський велопатруль. Перші поліцейські на велосипедах з'явилися 2 липня на Трухановому острові. Поки цей підрозділ працюватиме у тестовому режимі.

На вулицях української столиці з'явилися поліцейські на велосипедах, які патрулюватимуть центральну та зелені частини Києва. Перший велопатруль кияни могли помітити на Трухановому острові 2 липня. Саме там почали працювати три екіпажі поліцейських.

Зараз у службі поліції вирішують, яким має бути графік велосипедних патрулів з урахуванням фізичних навантажень.

Представники поліції, які започаткують новий для України спосіб патрулювання, пройдуть серйозне тренування — за відповідними домовленостями, навчатимуть полісменів канадські спеціалісти, які проводитимуть спеціальні велокурси.

Як відомо, очільник столиці подарував поліцейській службі Києва 100 сучасних велосипедів, обладнаних захисною системою. Кошти, які склали 40 тисяч євро, потрібні для такого екіпірування поліцейських, надали спонсори.

За словами представників влади міста, Київ багатий на зелені зони і парки, які потребують охорони, однак виключають можливість залучення автомобільних патрулів.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео