Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна продемонструвала високі показники соціального розвитку в американському рейтингу

Україна продемонструвала високі показники соціального розвитку в американському рейтингу
108073 ПЕРЕГЛЯДІВ

63-те місце з 133-х – саме такий рядок посіла наша держава у рейтингу світового індексу соціального розвитку, складеному в США. Причому, оцінювання усіх країн-учасниць вищезазначеного рейтингу відбувалося на основі прискіпливого оцінювання 53-х параметрів, серед яких – державна толерантність, доступ до житла, розвиток охорони здоров'я та захист громадянських прав.

Варто відзначити, що цьогоріч Україна отримала майже 67 балів зі 100 можливих, що й допомогло їй розташуватися майже у середині рейтингу, випередивши, таким чином, Росію (75-те місце), Вірменію (67-ме) та Білорусь (66-те).

Крім того, наша держава продемонструвала й відносно високі показники у галузі вищої освіти, вірніше – доступу до неї та базових знань українських громадян. Проте, традиційно низький рівень в Україні все ще мають боротьба з корупцією та стан навколишнього середовища.

Перші три місця у рейтингу зайняли Фінляндія, Канада і Данія. Країни ж Європейського союзу та Сполучені Штати Америки увійшли до другої його десятки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео