Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці продовжують відпочивати у Туреччині

Українці продовжують відпочивати у Туреччині
189116 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські туристи не бояться відвідувати Туреччину, незважаючи на останні неспокійні події у цій країні. Як повідомляють, після спроби військового перевороту у Туреччині 15-16 липня майже ніхто з українців не здав завчасно придбані квитки.

Турецькі курорти вже багато років популярні серед українців, і навіть неспокійна політична ситуація у цій країні не змусила відпочивальників здати вже куплені квитки. Як повідомляють, жодні туристичні тури не були скасовані після буремних подій, що сталися з 15 на 16 липня у столиці і Стамбулі, коли у Туреччині намагалися здійснити військовий переворот.

За словами представників туристичних компаній, їхні клієнти майже не відмовляються від уже запланованих подорожей. Тим більше що основні туристичні центри неспокійні події не зачепили — в Анталії, Даламані та Бодрумі достатньо спокійно, адже спроба революції відбувалася в Анкарі та Стамбулі.

Як зауважують експерти, навряд чи Туреччина зможе знизити ціни на розміщення туристів у готелях, оскільки туристичний бізнес у країні у зв'язку з політичною та суспільною ситуацією і так перебуває у складних умовах. Найбільше зниження цін, яке прогнозують, може скласти 20-30 відсотків.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео