Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За минулу добу світ сколихнули ще три теракти

За минулу добу світ сколихнули ще три теракти
108115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американська Флорида, німецька Баварія та іракський Ель-Халіс – саме там за останню добу пролунали гучні вибухи та постріли, у результаті яких загинули більше двох десятків людей. Варто відзначити, що цього року США, Німеччина та Ірак, на жаль, отримують такого терористичного удару вже не вперше.

Перший теракт, котрий стався в одному з нічних клубів флоридського містечка Форт-Майерс, забрав життя двох людей та завдав ще п'ятнадцятьом серйозних поранень. Мета стрілянини наразі встановлюється місцевою поліцією, проте відомо, що гості нічного клуба не були єдиними жертвами трьох терористів – під обстріл потрапила й одна з вулиць Флориди – Ортіз-авеню. Вік постраждалих під час теракту у клубі становив від 12-ти до 27-ми років. Варто відзначити, що вбивці затримані американськими правоохоронцями.

Особистість злочинця, котрий привів у дію вибуховий пристрій біля бару в Ансбаху (Баварія), вже відома – ним був хворий на психічні розлади сирійський біженець, котрого раніше того ж дня через відсутність квитка не пустили на музичний фестиваль. Німецька поліція вважає, що саме масштабна музична подія й була головною метою терориста, оскільки кількості вибухівки, знайденої у його рюкзаку після знешкодження, вистачило б на дійсно великий вибух. У результаті теракту поранено 12 людей. Таким чином, це вже четверта кривава атака, котра сталася у Німеччині лише за десять днів.

Другий за минулу добу терористичний акт в Іраку стався у містечку Ель-Халіс. У результаті вибуху замінованого автомобіля загинули 18 людей. Поранень різноманітних ступенів тяжкості зазнали більше двадцяти осіб. Жертвами іракської трагедії, окрім дорослих, стали й маленькі діти.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео