Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Японія оговтується від кривавої трагедії

Японія оговтується від кривавої трагедії
54112 ПЕРЕГЛЯДІВ

19 людей з обмеженими можливостями загинули, а десятки - серйозно поранені у результаті холоднокровного нападу на японський Дім інвалідів 26-річного Сатоші Уемацу, котрий у минулому був одним з працівників вищезазначеної установи. Атаку на Дім інвалідів Уемацу почав 26 липня о 2:30 ранку, перед цим зв'язавши шкіряними ременями і, таким чином, знешкодивши єдиного співробітника Дому.

Вже через півгодини вбивця прийшов до найближчого поліцейського відділку та здався, наголосивши на тому, що це зробив саме він, оскільки люди з обмеженими можливостями мають зникнути. На підтвердження слів Сатоші про його причетність до масового вбивства поліцейські знайшли в рюкзаку злочинця ремені та три закривавлених ножі.

Наразі відомо, що цьогорічного лютого чоловік лікувався у психіатричній лікарні та був залежним від куріння марихуани. Варто відзначити, що про майбутню атаку на Дім інвалідів знали не тільки його співробітники, а й самі правоохоронці, оскільки Уемацу озвучив свої наміри ще 18-го лютого у розмові з робітником Дому.

Влаштовану різанину поліцейські не пов'язують з екстремізмом. Вік трагічно загиблих – від 19-ти до 70-ти років.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео