Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До України завітає культовий «Depeche Mode»

До України завітає культовий «Depeche Mode»
108465 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські меломани шаленіють: культовий британський електро-рок-гурт «Depeche Mode», чия вражаюча музична кар'єра нараховує більше 35-ти років, 14 студійних альбомів (враховуючи майбутній «Spirit», чия поява у музичних крамницях очікується вже навесні 2017-го року), майже двісті мільйонів проданих дисків, звання однієї з найкращих груп світу та десятки відгуків іменитих музикантів – від «Nine Inch Nails» до Леді ГаГи – стосовно колосально впливу «Depeche Mode» на їхню творчість, приїдуть до України. Станеться це 19-го липня 2017-го року, а зустрічатимуть рокерів Київ та багатотисячна армія українських прихильників колективу.

 

В останній раз до нашої країни фронтмен гурту Дейв Гехен та його команда навідалися ще у червні 2013-го року у рамках «The Delta Machine Tour», котрий тривав майже рік та був направлений на підтримку тодішнього диску «DM» під назвою «Delta Machine». Цікаво, що, незважаючи на в цілому позитивні відгуки музичних критиків на тринадцяту роботу рокерів, «Delta Machine» все-таки розкритикували за «спекулювання звичними для лірики «Depeche Mode» темами», тобто «гріхом та розкаянням». Проте, цей факт не зміг завадити музичній роботі британців досягти срібного, золотого та платинового статусів за підсумками продажів у таких країнах як Великобританія, Німеччина, Швейцарія та Іспанія.

Важливо додати, що запланована тривалість шоу «Depeche Mode» у Києві становить три години. Білети вже з'явилися у продажу.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео