Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американський онлайн-сервіс пропонує ніч у замку графа Дракули

Американський онлайн-сервіс пропонує ніч у замку графа Дракули
81457 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Airbnb» - компанія зі США, котра, вперше заявивши про себе у 2008-му році у якості онлайн-майданчику для розміщення, пошуку та короткочасної оренди житла по всьому світу, на сьогоднішній день одним із найпопулярніших ресурсів у цій галузі – приготувала своїм користувачам «жахливо» приємний сюрприз у вигляді проведення ночі, котра передуватиме майбутньому Хеллоуїну, в замку самого графа Дракули під назвою Бран у Трансільванії. Причому, повністю безкоштовно.

Можливість відсвяткувати Хеллоуїн, прихід якого його прихильники чекають у ніч з 30-го на 31-ше жовтня, дістанеться лише двом щасливчикам. Саме її «Airbnb» і розіграє напередодні свята, надавши переможцям онлайн-розіграшу шанс відчути себе справжніми володарями стародавнього замку моторошного вампіра-вбивці.

Кожного року цю румунську будівлю відвідують мільйони туристів. Ті ж, хто отримають можливість провести у ньому ніч, спочатку будуть доставлені у Бран справжньою каретою. Після цього сміливців очікує тематична вечеря у замку, а замість ліжок переможцям розіграшу пропонується спати...у справжніх чорних трунах, оббитих бордовим оксамитом.

Аби до кінця дотримуватися вампірської тематики вечору і поринути в атмосферу замку графа Дракули, двом щасливчикам заборонять приносити з собою часник і надягати на себе срібні прикраси.

Цікаво, що, всупереч сталій думці про Бран як про реальну домівку Влада Цепеша – а саме так насправді звуть графа Дракулу – вищезазначений замок Влад навідував лише два рази і ніколи не жив там. Проте, вампірський колорит величного Брану продовжує приваблювати людей з усього світу. Тож легенду про замок як про головну резиденцію Дракули вирішили не змінювати.

 

В'ячеслав Ситник

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео