Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Творця «Facebook» звинувачують у розпаленні міжнаціональних конфліктів

Творця «Facebook» звинувачують у розпаленні міжнаціональних конфліктів
81442 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марк Цукерберг – мільярдер, філантроп, успішний бізнесмен та засновник соціальної мережі «Facebook» - тепер є ще й фігурантом масштабного розслідування прокуратури Мюнхену через своє можливе сприяння розпаленню міжнаціональних конфліктів. Разом із Марком у цьому звинувачують і провідних європейських та берлінських топ-менеджерів вищезазначеної компанії.

 

Заяву стосовно халатного ставлення розробників «Facebook» до світової історії та прав людини у поліцію подав адвокат з німецького міста Вюрцбург. За словами позивача, керівництво соціальної мережі жодним чином не бореться із розповсюдженням постів стосовно заперечення Голокосту та активних погроз застосувати зброю або насилля. У якості підтвердження власних слів адвокат надав поліції докази протиправного контенту, який компанія з невідомих причин не видалила.

Варто відзначити, що з проханням роз'яснити сьогоднішню дивну антинаціональну й антигуманну політику «Facebook» до її засновника – містера Цукерберга – вже звернулися більше семи десятків правозахисних організацій з усього світу. Крім того, керівництво соцмережі розкритикували і за видалення інформації на прохання американської влади.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео