Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія заявляє про затримання «української диверсійно-терористичної групи»

Росія заявляє про затримання «української диверсійно-терористичної групи»
27234 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На офіційному сайті ФСБ Росії з'явилось повідомлення про те, що 9 листопада у Севастополі було затримано диверсійну групу з числа українців, з вилученням у них багаточисельних вибухових пристроїв, засобів зв'язку та карти об'єктів запланованих диверсій. Прес-служба російського відомства повідомляє, що стосовно затриманих розпочато слідчі дії та встановлюється запобіжний захід.
     Міноборони України будь-які затримання на території окупованого Криму заперечує та, посилаючись на останні заяви ФСБ Росії, називає відомство «фабрикою брехні». На думку речника Міноборони Андрія Лисенка, подібні заяви створюються для того щоб акцентувати увагу світової спільноти на нібито агресії з боку України, продемонструвати ефективну роботу російських спецслужб.
     Звинувачення зі сторони Росії в підготовці диверсій українською розвідкою на окупованому півострові лунають не вперше. Міністерство оборони України вбачає в таких заявах спробу російських спецслужб ввести в оману вище керівництво Росії та висвітлити неефективність української розвідки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео