Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столиця готується до зими, яка прийде в Україну на вихідних

Столиця готується до зими, яка прийде в Україну на вихідних
216992 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Вихідні в Україну ввірвуться хуртовинами та шквальним вітром. Практично по всій території України, окрім Півдня, прогнозуються снігові заметілі, подекуди з дощем, та сильний вітер. Гідрометцентр попереджає про активний циклон, що спричинить непогоду одразу у дев'ятьох областях .
     У зв'язку з прогнозами, міська адміністрація Києва вже ухвалила рішення заблокувати в'їзд до столиці великогабаритного транспорту з 7:00 до 13:00 години та здійснювати посилений контроль на дорогах. Окрім того, КМДА закликає уникати користування приватними транспортними засобами під час снігових опадів, що дозволить значно зменшити затори, оперативно здійснювати комунальні або ж аварійні роботи. Сніговий покрив у столиці за попередніми прогнозами може сягнути 27 сантиметрів.
     Заступник голови КМДА Пантелеєв уже зобов'язав служби благоустрою міста здійснювати швидке прибирання на територіях, а за невиконання вищезгаданих робіт озвучив суму штрафу, яка складає на сьогодні 1700 гривень.
     Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян всієї країни з особливою обережністю поводитись на вулицях та за кермом транспортного засобу під час очікуваних складних погодних умов. Рятувальники наполегливо рекомендують водіям уникати великої швидкості на дорогах, а пішоходам радять оминати можливо пошкоджені вітром дерева та лінії електропередач.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео