Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київські дельфіни у небезпеці

Київські дельфіни у небезпеці
162902 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Столичний дельфінарій залишився без підключення до каналізації: через значні порушення Київводоканал відключив установу від каналізаційної мережі. Тепер мешканці дельфінарію опинилися у небезпеці, на що звертають увагу суспільності і влади захисники тварин.

     Спеціалісти Київводоканалу відключили столичний дельфінарій від каналізації через те, що його керівництво не дотримувалося правил використання мереж водопостачання та водовідведення і неодноразово, незважаючи на невідповідність технічним умовам та відсутність потрібних договорів, самовільно виконувало підключення до цих мереж.

     Раніше через порушення законних норм Київський дельфінарій вже відключали від каналізації, однак керівництво без відповідного дозволу знову   поновлював комунікації.

     Про відключення попередили директора дельфінарію, повідомили про це столичну прокуратуру, КМДА, районну адміністрацію, санепідемстанцію та інші державні структури, відповідальні за безпеку.

     Крім цього, представники Київводоканалу повідомили захисників тварин про небезпеку, у якій можуть опинитися дельфіни, які живуть у дельфінарії, у цій ситуації, і наголосили про необхідність негайного вирішення проблеми.

     Як відомо, діяльність дельфінарію є такою, що порушує права тварин, тому громадськість неодноразово виступала за закриття установи.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео