Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Івано-франківські діти через снігопад отримали додаткові вихідні

Івано-франківські діти через снігопад отримали додаткові вихідні
162800 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В Івано-Франківській області на два дні скасували шкільні заняття. Причиною такого рішення, оголошеного головою обласної державної адміністрації, став сильний снігопад, що розпочався у неділю, 13 листопада.

     14 та 15 листопада івано-франківські школи, професійно-технічні навчальні заклади та дитячі садки не працюватимуть через погіршення погоди. В області спостерігається значне пониження температури і сильний снігопад, у зв'язку з чим очільник обласної держадміністрації Олег Гончарук подав пропозицію з метою підтримання безпеки призупинити навчальний процес. Таку пропозицію підтримав відповідний комітет Івано-Франківської ОДА.

     Коледжам та університетам області також було рекомендовано призупинити навчальний процес. До неї, як повідомляють, уже дослухалися Прикарпатський університет імені Василя Стефаника та медичний університет.

     Що стосується шкіл самого обласного центру Івано-Франківщини, ситуація у якому значно краща, ніж в інших містах області, конкретне рішення обіцяли оголосити до вечора неділі, на нього впливатимуть погодні умови у місті.

     З неділі погода погіршилася на значній території України, зокрема, сильна заметіль спостерігається у західних областях, Києві, Вінниччині, та Сумщині.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео