Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На автовокзалі Маріуполя у пасажира було виявлено гранати

На автовокзалі Маріуполя у пасажира було виявлено гранати
81441 ПЕРЕГЛЯДІВ

     В рамках посилених спецзаходів, завданням яких є протидія незаконному обігу вибухонебезпечних предметів, правоохоронцями Маріуполя було виявлено у пасажира патрони, гранати та запали до гранат. Слід зауважити, що на важливих об'єктах, до яких відносяться блокпости, залізничні та автовокзали, - огляд багажу здійснюється у всіх без виключення громадян.
     Транспортував небезпечний вантаж 21-річний мешканець Миколаєва. За його словами, знайдені правоохоронцями вибухонебезпечні предмети йому не належать і запевняє, що уявлення не має яким чином вони опинились серед його особистих речей. Хлопець припускає, що вибухівки йому могли «підкинути» товариші.
     Наразі слідчими встановлюється шлях надходження виявлених предметів, відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Дана стаття загрожує гостеві із Миколаєва позбавленням волі до 7 років.
     Декількома днями раніше вибухівку невідомого походження було вилучено і у Миколаєві. Тоді поліцейський вихопив у зловмисника гранату з відірваною чекою і, зафіксувавши скотчем, тримав у руках до знешкодження вибухотехніками. Інцидент відбувся у громадському місці, на території ринку «Колос», де молодики, погрожуючи зброєю та вибухівкою, наполягали їх відпустити.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео