Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Деканоідзе назвала свої найзначніші досягнення за час роботи главою Нацполіції

Деканоідзе назвала свої найзначніші досягнення за час роботи главою Нацполіції
108582 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Хатія Деканоідзе, яка з листопада 2015 року обіймала посаду голови Нацполіції України, оголосила про відставку. Одразу після заяви про відставку Деканоідзе зібрала прес-конференцію, під час якої виділила найзначніші результати своєї праці за рік роботи.
     Очільниця Нацполіції зазначила, що спільними командними зусиллями їй вдалося практично з нуля перетворити державний орган з цілковитою відсутністю довіри громадян на поліцію, яка ставить на перше місце права та безпеку людей, та має людське обличчя. До своїх головних досягнень Деканоідзе також відносить проведену масштабну переатестацію, як єдиний і успішний спосіб очищення державного органу, а також створення рекрутингового центру, за допомогою якого здійснюється прозорий кадровий набір.
     Під час брифінгу Хатія Деканоідзе додала, що її призначення на дану посаду як цивільної й незалежної від політики людини відбулось вперше за час незалежності України.
     На завершення екс-глава закликала усіх чиновників і політиків припинити втручатись в роботу правоохоронних органів з метою задоволення власних політичних інтересів.
     Арсен Аваков вже призначив на посаду тимчасового очільника Нацполіції Вадима Трояна, який до того був на посаді першого заступника голови Національної поліції. Деканоідзе вважає дане призначення помилковим через політичну залежність Трояна, яке несумісне з посадою голови Нацполіції.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео