Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Через снігопад залишилися без світла близько тисячі населених пунктів

Через снігопад залишилися без світла близько тисячі населених пунктів
244218 ПЕРЕГЛЯДІВ
  •      Сильні снігопади, що увірвались в Україну на вихідних, частково знеструмили одинадцять областей. Загалом без світла залишились 995 населених пунктів.
         За повідомленням ДСНС місцями рівень снігових опадів становить 50 см. У Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Рівненській , Житомирській та Хмельницькій областях снігу випало найбільше. На Івано-Франківщині через негоду було скасовано навчання для школярів щонайменше на 2 дні.
         Для ліквідації аварій на лініях електропередач задіяно 336 бригад від обленерго. За вчорашній день вдалось відновити подачу електроенергії у 353 населених пунктах.
         Окрім мешканців знеструмлених міст потерпають і водії по всій Україні. В декількох областях було прийнято рішення обмежити рух вантажного транспорту, а у семи районах Чернівецької області дорожньо-транспортний рух було припинено зовсім. Також внаслідок сильних снігопадів від встановленого графіку відхилились 10 поїздів.
         Водіїв усіх потерпілих від негоди населених пунктів просять не залишати свої автівки на узбіччі доріг, щоб забезпечити ефективну роботу комунальних служб та спецтехніки на дорогах. Рятувальники рекомендують водіям з особливою обережністю кермувати транспортним засобом, дотримуватись безпечної швидкості та відстані з іншими учасниками дорожнього руху.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео