Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Пожежа у нічному клубі Львова

Пожежа у нічному клубі Львова
244248 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У ніч 27 листопада, в одному із клубів Львова відбулась масштабна пожежа. Внаслідок вогняного шоу почала займатись натяжна стеля у приміщенні, що за мить переросло у жахливу пожежу з тиснявою та людськими жертвами.
     Пожежа розпочалась близько другої години ночі, коли у нічному клубі перебували понад дві сотні відвідувачів. Під час чергового трюку майстра вогняного шоу, полум'я сягнуло пластикової стелі, яка миттєво почала плавитись та стікати вниз. За лічені секунди густий ядучий дим наповнив приміщення, здійнялась паніка. Шукаючи вихід, люди штовхали один одного, розбивали вікна голими руками.
     Рятувальники, які миттєво приїхали на місце пожежі, евакуювали 250 відвідувачів. В місцеві лікарні було госпіталізовано 22 людини, двоє з яких у дуже важкому стані. Серед найважчих пацієнтів, які стали жертвами пожежі, опинились два чоловіка. В одного діагностовано опіки на 95% поверхні тіла, в іншого на 10%.
     Зараз на місці нічної пожежі працюють правоохоронці. Здійснюються експертизи на відповідність даного приміщення до пожежних норм. Окрім того, працівниками поліції розшукується арт-директор, який працював у клубі на випробувальному терміні та займався організацією вечірок. За словами керівника клубу, жодних шоу з вогнем не планувалось, натомість затверджувалось використання LED-кулі, як ілюзія вогняного шоу.
     За попередніми підрахунками, завдані вогнем збитки складають 3 млн гривень. Також керівництвом клубу очікуються масові позови від потерпілих, та відвідувачів, які втратили майно під час пожежі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео