Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рятуючи дитину, поліцейський відкрив вогонь на собаку

Рятуючи дитину, поліцейський відкрив вогонь на собаку
190147 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Харкові патрульний поліції під час виклику вжив екстрені заходи та відрив вогонь на собаку, яка загрожувала життю і здоров'ю матері з дитиною.
     Як з'ясувалось пізніше, дві дорослі собаки породи алабай втекли від господаря та перебували поряд з дитячим майданчиком у дворі житлового будинку. Спочатку це не викликало негативної реакції у мешканців будинку, доки собаки не почали агресивно поводитись із іншими місцевими тваринами. Згодом, ситуація погіршилась, коли собаки оточили дитячий майданчик із дітьми. Місцеві мешканці звернулись за допомогою до правоохоронних органів. Спроби правоохоронців відтіснити собак були безрезультатними. Дещо пізніше, одна із собак накинулась на матір з дитиною, що змусило працівника поліції відкрити вогонь. Після здійсненого пострілу інша собака втекла.
     Господар та зоозахисники засуджують дії правоохоронця, вважаючи, що існують більш гуманні способи захисту від собаки, наприклад газовий балончик чи постріл у повітря. Господар алабаїв не вірить у вияв агресії своїх собак. Він запевняє, що собаки дуже любили дітей, були грайливими та належно вихованими. Разом з тим, кінологи стверджують, що ця порода собак призначена для охорони і тому їй властива така риса як агресія.
     Поліція протиправних дій правоохоронця у даному інциденті не вбачає та переконує, що поліцейський діяв в межах законодавства, рятуючи життя дитини.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео