Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бійка жінок-поліцейських у Запоріжжі

Бійка жінок-поліцейських у Запоріжжі
54428 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Запоріжжі відбулась бійка між жінками-поліцейськими в приміщенні обласного управління Нацполіції. В результаті інциденту було госпіталізовано 28-річну полісвумен , яка провела у лікарні наступні 10 днів.
     Причиною бійки, зі слів постраждалої у конфлікті, послугувало те, що під час вручення службових посвідчень одна поліцейська не пропустила іншу позачергово.      Словесна перепалка переросла у жорстоку бійку просто на очах інших колег-поліцейських.
     Обурена відсутністю відповіді та покарання вищим керівництвом, постраждала Аліна Курило вирішила звернутись за пошуками правди до прокуратури. Після написання відповідної заяви до органів прокуратури інцидент став публічним.
     Відсутність будь-якого результату службової перевірки пояснив Роман Пилипенко, який займає посаду керівника патрульної поліції у м. Запоріжжя. За його словами, інформація про інцидент була одразу передана до Києва і наразі очікується відповідь.
     Окрім того, з'явилась інформація, що звинувачена в побитті колеги поліцейська хотіла змінити місце роботи та подавала відповідний рапорт на переведення до Дніпра. Як вдалось з'ясувати пізніше, рапорт було відхилено.
     Наразі, жодної інформації звинувачувана у даному конфлікті сторона не надає. За її словами, будь-які коментарі озвучує виключно прес-секретар.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео