Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Терористи відкрили вогонь на контрольному пункті «Майорськ»

Терористи відкрили вогонь на контрольному пункті «Майорськ»
27252 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Внаслідок обстрілу бойовиками пункту пропуску у Майорську загинула одна людина, ще одну госпіталізовано із пораненням у плече.
     Як повідомляє Державна прикордонна служба України, бойовики відкрили вогонь із стрілецької зброї по мирних людях, які очікували перетину контрольного пункту пропуску, перебуваючи на дорожньому коридорі. Інцидент відбувся близько 9 години ранку.
     Прикордонники одразу вжили заходи з евакуації людей, які знаходились поблизу в'їзду до непідконтрольних Україні територій та фактично перебували на лінії вогню. Рух транспорту на пункті пропуску було припинено. Згодом, до місця обстрілу прибула машина швидкої допомоги, яка госпіталізувала пораненого у плече чоловіка та констатувала смерть потерпілого, якому бойовики завдали смертельне поранення в голову.
     Окрім того, днем раніше бойовики відкрили вогонь на військовослужбовців прикордонного загону, поблизу Станиці Луганської. Під час обстрілу, один прикордонник отримав поранення в голову. Бійцю негайно надали першу допомогу, а згодом госпіталізували. Наразі, медики дають втішні прогнози, стосовно стану постраждалого.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео