Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Померла семирічна дівчинка, якій лікарі діагностували ГРВІ

Померла семирічна дівчинка, якій лікарі діагностували ГРВІ
190209 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Кривому Розі померла дитина семирічного віку з діагнозом ГРВІ та фарингіт. Висока температура та труднощі дихання зупинили серце дівчинки.
     Стан Мирослави погіршився різким підняттям температури. Напередодні смертельної для дитини ночі, ртутний стовпчик перевищив 39 градусів. Батьки дитини викликали швидку допомогу, так як самостійно знизити температуру не змогли. Після уколу, який зробили медики швидкої допомоги, дівчинці стало легше, але вже наступної ночі дитину почали турбувати судоми та важкість дихання. Впродовж ночі, дві бригади швидкої допомоги боролись за життя Мирослави, але врятувати дитину так і не змогли.
     Медики досі не можуть з'ясувати, що саме спричинило смерть дитини. Заступник начальника станції швидкої допомоги Артур Кривець запевняє, що під час першого виклику у дитини діагностували ГРВІ та фарингіт, а жодних ознак ускладнень не було. Окрім того, лікарі переконують, що пропонували батькам надати дівчинці стаціонарне лікування, але отримали письмову відмову від матері. Однак, уся родина, а також дідусь, який увесь час був поряд з Мирославою, заперечують будь-які відмови матері від стаціонарного лікування. Більше того, за їх словами, лікарі навіть не пропонували шпиталізувати дитину. Родичі припускають, що недобросовісні лікарі швидкої допомоги могли дописати щось у стандартному бланку, який справді підписувала мама дівчинки.
     Наразі, відкрито кримінальне провадження та очікуються результати аналізів, які допоможуть з'ясувати, що спричинило смерть семирічної Мирослави.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео