Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Невідомі особи тракторами зруйнували МАФи на Оболоні

Невідомі особи тракторами зруйнували МАФи на Оболоні
163044 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У ніч проти четверга невідомі особи, ховаючи обличчя за балаклавами, вщент зруйнували МАФи на Оболоні за допомогою тракторів.
     За повідомленням очевидців, інцидент відбувся близько 4 години ранку. До торговельних точок, які знаходяться поблизу станції метро «Оболонь», підійшли невідомі люди у балаклавах та звернулись до торговців, які працювали вночі, з проханням негайно покинути МАФи. Коли люди повиходили із приміщень, незнайомці за допомогою тракторів вщент зруйнували наявні кіоски. Власники МАФів обурені незаконним руйнуванням торгових кіосків та стверджують, що усі необхідні документи у них є.
     Декількома днями раніше схожий інцидент відбувся і на ринку «Юність». 8 грудня, невідомі у балаклавах посеред ночі зруйнували 20 точок продажу, використовуючи бульдозер. Очевидці події наголошують, що руйнування кіосків відбувалось без їх попереднього відключення від комунікацій.
     Разом з тим, демонтаж торговельних точок у столиці, в окремих випадках, здійснюється і на законній підставі. Відтак, вже демонтовано 4 МАФи, які продовжували здійснювати продаж алкогольних напоїв у нічний час, незважаючи на заборону Київської міської ради. Окрім того, радник мера Києва відмітив, що контролювати роботу МАФів може кожен охочий.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео