Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовики самопроголошеної «ДНР» захопили завод «Сілур» у Харцизьку

Бойовики самопроголошеної «ДНР» захопили завод «Сілур» у Харцизьку
108695 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Сергій Лавриненко, який займає посаду генерального директора заводу «Стальканат-Сілур», оприлюднив інформацію про захоплення підприємства бойовиками «ДНР».
     Зі слів Лавриненка, дана потужність була єдиною, яка успішно та безперебійно працювала у Харцизьку після початку конфлікту на сходу України. Підприємство отримувало замовлення з виготовлення канату і дроту та виконувало його спільними зусиллями двох філій без будь-якої сторонньої допомоги. Захоплення бойовиками відбулось у середині вересня, коли підприємство працювало над низкою замовлень. Бойовики здійснювали обшуки у помешканнях керівників заводу, вилучили численні документи, сервери та заблокували роботу безпосередньо на виробництві. Керівництво підприємства досі не може зрозуміти, які ж цілі переслідують бойовики у захопленні заводу. На їх думку, найгірша версія, що завод буде розібрано на металобрухт, спростована.
     Керівництво самопроголошеної «ДНР» заявило про намір здійснювати збут продукції, що виготовлятиметься на «Сілурі», до Росії. Окрім того, Захарченко повідомив про використання стандартів РФ у багатьох сферах, для можливості продавати продукцію за межами «ДНР». Разом з тим, очільник «ДНР» додав, що підлаштовуватись під російські стандарти виробництва повинні самостійно, з метою заощадження бюджетних коштів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео