Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Кіборг» Тарас Колодій повернувся додому після полону

«Кіборг» Тарас Колодій повернувся додому після полону
109100 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Останнього захисника Донецького летовища нарешті вдалось звільнити із полону бойовиків. Військовий провів у ворожому полоні майже 2 роки.
     Одним із перших звільненого захисника Донецького аеропорту привітав Петро Порошенко у соціальній мережі Facebook. Окрім того, президент особисто зателефонував «кіборгу», подякував йому за виявлену мужність та стійкість, а також висловив слова вдячності за виховання сина матері Тараса Колодія. Привітати захисника на свободі поквапилась також Ірина Геращенко, яка щиро подякувала усім причетним до звільнення полоненого та повідомила про призначене йому лікування.
     Звільненню Тараса Колодія з полону, значною мірою, посприяла Українська Православна Церква. Саме представникам церкви вдалось досягнути домовленості щодо звільнення полоненого «кіборга» напередодні Дня святого Миколая. Варто відмітити, що саме завдяки священнослужителям з ворожого полону бойовиків звільнено вже кілька десятків полонених захисників.
     Тарас Колодій захищав Україну від серпня 2014 року у складі 80-ї бригади. У полон потрапив під час оборони Донецького аеропорту.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео