Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У 2017 році в Україні з'явиться дорожня поліція

У 2017 році в Україні з'явиться дорожня поліція
190177 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У 2017 році у Національній поліції створять окремий департамент дорожнього патрулювання. Загалом протягом наступного року для дорожньої патрульної поліції наберуть 2600 працівників.

     У Національній поліції повідомили про створення окремого дорожнього відділу цієї служби. Перший набір інспекторів у дорожню поліцію планують зробити вже найближчим часом — до 1 серпня наступного року. Другий етап набору, за попередніми прогнозами, відбудеться до 1 грудня 2017 року. Загалом дорожня поліція матиме у своїх лавах 2600 співробітників.

     Як зауважують спеціалісти служби, початок роботи дорожньої поліції дозволить розвантажити патрульну поліцію і сприятиме дотриманню порядку на автодорогах України. Так, за словами керівництва служби, для того щоб контролювати дороги державного та міжнародного значення, знадобляться 324 патрулі.

     Ще одним нововведенням у Національній поліції буде введення груп тактичної підтримки, яку патрульній поліції надаватимуть у п'ятьох містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові. У складі груп буде від 250 до 600 осіб, головним завданням таких структур буде виїзд на місця порушення порядку, а також підтримання порядку під час різноманітних мирних заходів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео