Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Затримано групу осіб, які інформували «ДНР» про позиції ЗСУ

Затримано групу осіб, які інформували «ДНР» про позиції ЗСУ
244432 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Зловмисники регулярно інформували бойовиків самопроголошеної «ДНР» стосовно позицій, чисельності, наявності та переміщення військової техніки Збройних Сил України.
     Спільними зусиллями СБУ та прокуратури Вінницької області було викрито та затримано групу осіб, які здійснювали розвідувальні заходи відносно Збройних Сил України з подальшим інформування бойовиків «ДНР». Інформація, яку надавали зловмисники, використовувалась для організації численних обстрілів позицій українських військових, а також для здійснення різноманітних диверсій.
     Група інформаторів з п'яти чоловік займалась злочинною діяльністю у місті Торецьк Донецької області. Наразі, тривають слідчі дії, в рамках яких з'ясовуються усі деталі функціонування інформаторської мережі, а також можливість причетності затриманих до інших злочинів. Розпочато кримінальне провадження за статтею 258-3 частина 1. Дана стаття передбачає позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна.
     Нагадаємо, нещодавно було затримано жінку, яка інформувала бойовиків «ДНР» про переміщення техніки ЗСУ. Інформаторка була прихильницею Путіна і тому здійснювала злочинні дії без фінансової винагороди, вважаючи це своїм обов'язком.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео