Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Маріуполі відкрився унікальний аналітичний центр

У Маріуполі відкрився унікальний аналітичний центр
190225 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Маріуполі відкрили Єдиний аналітичний сервісний центр, покликаний покращити ситуацію з безпекою на Донеччині у зв'язку з близькістю до зони проведення бойових дій. Голова МВС Арсен Аваков особисто презентував нову установу, пояснюючи її специфіку і значення.

     Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 24 грудня презентував унікальну державну структуру, щойно створену у Маріуполі – Єдиний аналітичний сервісний центр. Він розроблений для удосконалення роботи правоохоронців над поліпшенням ситуації з підтриманням безпеки у регіоні, якому загрожує небезпека через близькість зони бойових дій.

     Робота Центру включатиме розробку та встановлення інтелектуальних камер, що здатні розпізнавати обличчя та за номерами автомобільних знаків визначати машини, що перебувають у розшуку. Загалом у регіоні вже встановили 120 таких камер.

     За словами самого Арсена Авакова, відкриття нового центру не означає порушення будь-яких прав людини і зазіхання на приватне життя громадян. Тим більше воно не призведе до створення «поліцейської держави». Як зазначив міністр, співробітники цієї установи вчинятимуть тільки у рамках законодавства, що діє в Україні, і перевірятиме лише факти, пов'язані з допущенням правопорушень.

     Очільник Міністерства внутрішніх справ пояснив, що сьогодні пріоритетним для територій, що межують з зоною проведення військових дій, є підтримання безпеки громадян.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео