Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Запорізькі міліціонери мітингували на дорозі

Запорізькі міліціонери мітингували на дорозі
81608 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Запорізькій області ветерани правоохоронних органів влаштували акцію протесту, в ході якої перекрили проїжджу частину траси Харків-Сімферополь на частині заїзду до Василівки. Серед питань, на які пенсіонери МВС вимагають владу звернути увагу, підвищення державних виплат та повернення пільг, якими вони користувалися раніше.

     До цього, 20 грудня, більше сотні ветеранів правоохоронних органів з декількох районів пікетували Запорізьку адміністрацію, закликаючи депутатів розглянути їхні проблеми. «Комунальні тарифи, ціни на ліки та харчування постійно зростають, а наші пенсії лишаються на тому ж рівні; ще в нас відібрали пільги на сплату комунальних послуг. Ані Кабінет міністрів, ані управління МВС, ані Пенсійний фонд не звертають на наші проблеми уваги» - розповіли учасники пікету.

     Ця акція протесту стала не першою в Україні, яку проводять саме пенсіонери з силових відомств. Раніше по всій території країни пройшла хвиля окремих протестів, а у першій половині грудня колишні правоохоронці вийшли до стін Верховної Ради у Києві з тими ж самими вимаганнями.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео