Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліції Краматорська вдалось вберегти підлітка від самогубства

Поліції Краматорська вдалось вберегти підлітка від самогубства
163065 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Правоохоронними органами Краматорська було виявлено приналежність неповнолітнього до «суїцидальної спільноти» у соціальній мережі, жертвою якої нещодавно стала 15-річна мешканка Маріуполя. Завдяки миттєвій реакції співробітників поліції, хлопця вдалось вберегти від можливих жахливих наслідків.
     Стосовно підлітка, який виконував вказівки із мережі Інтернет, правоохоронцями було проведено організовані заходи та бесіди. Окрім того, відбулась розмова з мамою хлопчика.
     Співробітники поліції, які займаються справами неповнолітніх, наполегливо закликають батьків, чиї діти перебувають у підлітковому віці, стежити за інформацією та спільнотами, на які їх діти витрачають багато часу. Разом з тим, спеціалісти попереджають, що, частіше всього, жертвами небезпечних спільнот стають ті діти, яким бракує уваги та спілкування.
     На початку зими у Маріуполі здійснила суїцид 15-річна дівчина, яка виконувала вказівки із спільноти у мережі Інтернет. Як стало відомо згодом, перш ніж зістрибнути із даху багатоповерхівки, дівчина виконувала й інші завдання «квесту», - палила руки та колола голкою отримані опіки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео