Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Харкові 49 родин починають рік з новосілля

У Харкові 49 родин починають рік з новосілля
108832 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Харкові напередодні Нового 2017 року було закінчено будівництво ще 7 житлових будинків, які брали участь у житлових програмах, які реалізовує Держмолодьжитло. Про це повідомив директор Харківського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва Олександр Вензель.

     За словами Олександра Вензеля, у щойно збудованих будинках, житло отримали, зокрема, 49 родин, які придбали квартири завдяки власній участі у житлових програмах.

     «У Харкові наприкінці 2016 року було введено в експлуатацію чергові 7 житлових будинків, які брали участь в житлових програмах, що реалізує Держмолодьжитло. Завдяки цьому Новий рік приніс довгоочікуване житло ще 49 родинам, що придбали в цих будинках квартири, взявши участь у житлових програмах у минулому, 2016 році. Серед цих сімей, зокрема, 13 родин придбали житло, отримавши пільговий молодіжний кредит за рахунок місцевих бюджетів. А 36 скористувалися міською цільовою програмою будівництва доступного житла. Причому, для нас особливо важливо, що серед них є 9 сімей учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції», — сказав Олександр Вензель.

     Перший заступник голови правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний зазначив, що новосілля сімей – учасників житлових програм є наочним прикладом продуктивної співпраці органів місцевої влади та регіональних управлінь Держмолодьжитла. Це також черговий раз доводить ефективність впровадження житлових програм як моделі забезпечення житлом громадян України.

 

     Повідомляє Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео