Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Поліція вилучила у киянина амфітамін

Поліція вилучила у киянина амфітамін
217662 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Загальна вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить більше 150 тисяч гривень. Все вилучене направлено на проведення відповідних експертиз. Розпочато два кримінальні провадження.
     Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП України в місті Києві, затримали 28 річного мешканця міста Києва. У молодика під час поверхневого огляду поліцейські виявили два поліетиленових пакети вагою близько 0,5 кг з порошкоподібною речовиною білого кольору.
     Хлопець пояснив, що вилучене належить йому та являється наркотичним засобом – амфетамін, який він зберігав з метою збуту. Нарковмісні речовини поліцейські вилучили та направили на проведення відповідних експертиз.

     Крім того, у квартирі киянина, за його згодою, проведено огляд. Під час огляду поліцейські виявили лабораторне обладнання для виготовлення психотропів амфетамінового ряду та електронні ваги.

     За даним фактом розпочато декілька кримінальних проваджень: за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

 

     Повідомляє національна поліція України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео