Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві поліцейські вилучили 10 тонн фальсифікованого алкоголю

У Києві поліцейські вилучили 10 тонн фальсифікованого алкоголю
54527 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Діяльність підпільного цеху припинили оперативники Управління захисту економіки у місті Києві. Виробництво «горілки» проводилось у гаражних боксах. Вартість вилученого становить понад 375 тисяч гривень.

     Співробітники Управління захисту економіки в м. Києві ДЗЕ Національної поліції України проводять профілактичні заходи аби не допустити потрапляння фальсифікованої алкогольної продукції до споживачів.

     Так, у Києві на території Дарницького району оперативники підрозділу припинили діяльність підпільного цеху. Знаходилося виробництво у гаражних боксах, де за допомогою підручних засобів виготовлялась «горілка».

     Виготовлену фальсифіковану продукцію реалізовували з території цеху. Збувався фальсифікований алкоголь у пластикових 10-літрових пляшках. За даними співробітників УЗЕ вартість одного літру сурогату коштував 25 гривень.

     Поліцейські вилучили 5 тисяч літрів спирту, 1,3 тисячі літрів готової для вживання горілчаної продукції, 370 пластикових бутлів з горілчаною сумішшю, а також обладнання для виготовлення фальсифікованої продукції.

     Загалом з незаконного обігу працівники Управління захисту економіки в м. Києві вилучили 10 тисяч літрів фальсифікату. За попередніми даними його вартість становить понад 375 тисяч гривень.

 

     Повідомляє Національна поліція України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео