Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Львові готується автопробіг в честь Кузьми Скрябіна

У Львові готується автопробіг в честь Кузьми Скрябіна
27332 ПЕРЕГЛЯДІВ

До другої річниці з дня смерті Кузьми Скрябіна львів'яни готують пам'ятний автопробіг містом.

Вшанування пам'яті Скрябіна заплановано на 2 лютого. Саме в цей день два роки тому кумир мільйонів загинув в автокатастрофі. Організатори планують максимально залучити до автопробігу національну символіку, так як вважають, що це невід'ємна складова для вшанування великого патріота своєї країни. Долучитись до пробігу зможе кожен охочий. Попередньо, збір заплановано на території «Арена Львів» о 20:00. Окрім того, наступного дня у Львові відбудеться вечір пам'яті Кузьми Скрябіна, під час якого місцеві гурти виконуватимуть найкращі пісні гурту «Скрябін».

Проте, пам'ятний автопробіг підтримують не всі мешканці міста. У соціальних мережах не вщухають сутички про те, що вшановувати пам'ять людини автопробігом, яка загинула в автокатастрофі не варто. Разом з тим, деякі користувачі соцмереж радять зібрати кошти для бійців АТО, що буде найкращим символом пам'яті, адже Скрябін неодноразово підтримував фінансово хлопців на передовій.

Наразі, відомо про підготовку до 2 лютого й в інших містах. В Ужгороді пам'ять Кузьми вшанують одночасним запаленням свічок, а у столиці захід на прохання батьків співака перенесено на 4 лютого, щоб якомога більше шанувальників змогли бути присутніми.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео