Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російські соцмережі в Україні можуть заблокувати

Російські соцмережі в Україні можуть заблокувати
27430 ПЕРЕГЛЯДІВ

В уряді запропонували заблокувати на території України російські соцмережі, що розповсюджують антиукраїнський контент та сприяють інформаційній агресії Росії. Автором цієї ідеї став Зорян Шкіряк.

Під час брифінгу радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що соціальні мережі, які належать Росії та перебувають під контролем російських спецслужб, мають бути заблоковані на території України. До таких шкідливих для України сайтів, за словами Шкіряка, належать "Вконтакті" та "Однокласники". Урядовець пояснив свою думку необхідністю боротьби з інформаційною агресією Росії шляхом впливу на користувачів інтернету через соціальні мережі.

Зорян Шкіряк запропонував зробити 2017 рік роком боротьби з інформаційною агресією сусідньої держави, і блокування відповідних соціальних мереж, на думку урядовця, може стати одним з ефективних методів.

Радник міністра зауважив, що зараз необхідно пояснювати учням шкіл шкідливість соцмереж, що належать російським компаніям та постачають на простори інтернету антиукраїнський контент.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео