Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українське фіаско Путіна

Українське фіаско Путіна
245174 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Кремлі розпочалися нелегкі часи, переконаний російський політолог Андрій Піонтковський. Наразі всередині пропутінських соратників назріває розбрат і розходження у поглядах. Свідченням цього, на думку експерта, виступає відзнятий документальний фільм стосовно резиденціях прем'єр-міністра РФ Дмитра Медвєдєва.

На думку політичного фахівця, вищезгаданий телевізійний матеріал був просунутий до ефіру з допомогою представників діючої російської верхівки. Таке положення речей свідчить про ймовірність розколу серед кремлівської еліти, а це, у свою чергу, може призвести до серйозних змін у політичних колах РФ.

На думку Андрія Піонтковського, зараз усе залежить від активності Європи. Мовляв, чим гостріше реагуватиме Захід на вчинки Росії, тим швидше назріваючий конфлікт знищить усі путінські плани нанівець. Опісля таких змін є висока ймовірність того, що Путін втратить свій вплив у Кремлі та на його заміну прийде інший керівник.

Ще одним свідченням того, що пропутінська кампанія почала розвалюватися, свідчить визнання документів фейкових республік і посилення бойових дій на сході України, певен пан Піотковський. Він підкреслив, що поштовхом до такої реакції стали дії Дональда Трампа. Мовляв, останній не підтримав авантюру російського президента та не став знімати санкції проти РФ.

Нагадаємо, після новини про визнання легальними днр- і лнрівські документи Росією, з'явилися чутки, що зовсім скоро фейкові республіки змінять склад керівництва. Мовляв, Кремль вирішив реалізувати свою ідею приєднання до складу Росії ЛНР і ДНР. За словами Андрія Піотковського, РФ не збирається анексовувати Донеччину, навпаки планує поставити керівниками Донбасу колишнього президента України Віктора Януковича та його колегу Миколу Азарова.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео