Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Звичка дурити у Росії спрацювала і в Ґаазькому суді

Звичка дурити у Росії спрацювала і в Ґаазькому суді
217940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Друге засідання за позовом України проти РФ пройшло 7 березня 2017 року. Сьогодні свою промову перед суддівською колегією представляла російська сторона. Щоправда Кремль висловив промову у своєму фейковому стилі. Виступи московських дипломатів базувалися здебільшого на листуваннях зовнішньополітичних відомств між Україною та Росією у період ескалації на Донбасі.
Зокрема представник Росії Роман Колодкін, зіслався на вирвану з контексту промову українського очільника Петра Порошенко, де він, начебто погрожує жителям сходу війною. Проте у справжньому виступі йдеться про те, що саме російські найманці змушують людей ховатися по підвалах, позбавляючи їх спокійного життя.
Не обійшлося й без фосфорних бомб і хімічного озброєння, якими, за версією РФ, бійці ЗСУ знищують жителів сходу. За їхніми словами, українська влада проводила цей нелюдський експеримент під Слов'янськом. Однак уже після звільнення згаданої території жодних доказів цього варварства так і не було виявлено. А це вкотре підтвердило брехливість російської пропаганди.
Окрім вищезгаданих так званих аргументів, Роман Колодкін посилався на обстріл Донецька 5 листопада 2014 року, коли на дитячому стадіоні від снаряду загинули школярі, обстріл мінометом у 2015 році цивільної маршрутки, коли загинули місцеві жителі. За його словами, у всіх цих трагедіях винні українські військові. Хоча після чисельних розслідувань з боку ЗМІ та ОБСЄ, було доведено, що відповідальність за ці злочини лежить саме на плечах РФ.
Щодо кримського питання, то його якраз Росія уникала. Мовляв, ще у 1991 році Україна позбавила кримчан права обрати країну для свого проживання.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео