Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Телеканал СТБ оштрафували

Телеканал СТБ оштрафували
54967 ПЕРЕГЛЯДІВ

1,655 мільйона гривень – таку суму повинен заплатити телеканал СТБ за показ проектів, що шкідливо впливають на неповнолітніх. Це покарання призначила Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

Працівниками Національної ради знайдені певні телепередачі каналу, які включають кадри непристойної поведінки, люті та насильства. Зафіксовано порушення в такий популярних шоу як «Хата на тата», «Один за всіх», «Мастер шеф», «Битва екстрасенсів». Дані проекти були в трансляції в години легкодоступний дітворі.

Інформацію оприлюднив Сергій Костинський, член Національної ради. Ним було зазначено, канал СТБ вже допускав подібні ексцеси та був покараний попередженням. Тож, внаслідок повторного відхилення від закону Національна рада застосувала суворіше покарання, а саме штраф в сумі більше півтора мільйона гривень, що становить за законом 10% від ліцензійного збору.

Нагадуємо, 15 січня 2017 року СТБ показав у своєму ефірі битву екстрасенсів. В програмі учасником був військовослужбовець з Росії, який був задіяний у воєнних діях в зоні АТО. По факту трансляції цієї програми Національна рада ніяких санкцій за це не було застосовано.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео