Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Снігопад спричинив обмеження транспортного руху

Снігопад спричинив обмеження транспортного руху
140095 ПЕРЕГЛЯДІВ

Погіршення погодних умов і сильні снігопади на значній території України призвели до обмеження руху великовагового транспорту. Про це повідомляють у прес-службі «Укравтодору». Такі міри, як розповіли у відомстві, є необхідністю для збереження безпеки на дорогах.

Як зазначили у прес-службі «Укравтодору», у великій частині України спостерігаються ускладнення погодних умов. У центральній, східній та південній частинах держави тривають сильні снігопади, поривчастий вітер та ожеделиця. Загалом 6 областей України потерпають від негоди. У сніговому полоні опинилася низка міст, у тому числі від опадів страждає столиця.

У зв’язку з цією обставиною та невтішними прогнозами на найближчі дні в «Укравтодорі» було прийнято рішення про запровадження комплексу мір з убезпечення руху. Зокрема, на частині доріг міжміського та обласного значення були введені обмеження щодо проїзду крупно габаритного транспорту. Заборони на проїзд вантажівок були введені у Вінницькій, Одеській, Кіровоградській, Миколаївській, Черкаській, Київській областях та столиці. Повний перелік трас і ділянок, які тимчасово будуть закриті для вантажівок, можна переглянути на офіційному сайті відомства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео