Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

16 травня у Києві відбудеться показ вишиванок

16 травня у Києві відбудеться показ вишиванок
197586 ПЕРЕГЛЯДІВ

У четвер 16 травня у столиці відбудеться традиційний показ вишиванок. Локацією для проведення свята «Вишиванка Day» обрали Поштову площу. На захід було запрошено кілька знаменитих гостей. Взяти участь у показі і навіть виграти цінний подарунок зможе кожен українець у національному вишитому вбранні.

На 16 травня, що припадає на Міжнародний день вишиванки, у Києві запланований тематичний захід, який буде проведений на Поштовій площі. З 8 до 10 ранку відбудеться народний показ вишиванок під назвою «Вишиванка Day». Як оголосили на офіційній сторінці заходу у Facebook, активним учасником показу може стати будь-хто. Організатори пропонують усім бажаючим взяти участь у флешмобі. Для цього потрібно прийти вдягненим у вишиванку і зробити фото на пам'ять – організатори підготували яскраву фотозону. Гості заходу, вдягнуті у вишите вбрання, зможуть взяти участь у розіграші – переможець отримає подарункову вишиванку.

На «Вишиванка Day» очікують також іменитих гостей, які у дизайнерському національному вбранні пройдуть імпровізованою червоною доріжкою. Серед активістів- організаторів свята вишиванки на Поштовій – дизайнер Юлія Магдич. Вона відома своїми дизайнерськими колекціями вишитого вбрання, і саме вишиванку від її бренду зможе виграти найбільш фартовий з учасників свята.

Теги: вишиванка,показ,свято,Київ,флешмоб

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео