Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці відкрили пішохідно-велосипедний міст

У столиці відкрили пішохідно-велосипедний міст
196968 ПЕРЕГЛЯДІВ

Довгоочікуваний пішохідно-велосипедний міст у Києві був остаточно завершений та урочисто відкритий до Дня міста 25 травня. Об’єкт поєднує Арку Дружби народів та Володимирську гірку, а його відкриття протягом кількох місяців анонсувалося на сайті КМДА та офіційній сторінці у соцмережах  міського голови.

25 травня відбулося урочисте відкриття пішохідно-велосипедного мосту між Аркою Дружби народів і Володимирською гіркою. Цей об’єкт інфраструктури тривалий час був на часі. Міський голова Віталій Кличко розповів, що міст планували ще 100 років тому, але лише зараз цю ідею вдалося реалізувати. Протягом 5 місяців тривав етап активного будівництва мосту. А задля того щоб досягти цієї мети, над об’єктом працювали близько тисячі фахівців – будівельників та інших спеціалістів.

Церемонію відкриття пішохідно-велосипедного мосту провели брати Клички, які разом перевірили його на міцність.

Щоправда, зведення нового мосту стало причиною міжнародного конфлікту: одна зі швейцарських компаній висловила київській мерії звинувачення у плагіаті. Представники компанії заявили, що проект мосту було взято з аналогічного об’єкта, створеного швейцарськими архітекторами. На що у КМДА відповіли: проект пішохідно-велосипедного мосту був повністю створений українською компанією.

Теги: Київ,міст,відкриття,столиця,проект

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео