Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпровські спортсмени стали переможцями та призерами Чемпіонату світу 2019 року з воднолижного спорту серед юніорів.

Дніпровські спортсмени стали переможцями та призерами Чемпіонату світу 2019 року  з воднолижного спорту серед юніорів.
57455 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 липня, в Канаді завершився чемпіонат світу з воднолижного спорту серед спортсменів до 21 року. Дніпровські спортсмени, вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з воднолижного спорту та вейкбордингу» Дніпровського міської ради Данило Фільченко, Алекс Самойлов, Дамір Філаретов та Станіслава Просвєтова успішно виступили під час змагань.
Данило Фільченко став Чемпіоном Світу в фігурному катанні. Наш спортсмен встановив новий світовий рекорд в категорії до 21 року, набравши 11520 очок. Також Данилу вдалося завоювати 2 срібні нагороди в стрибках з трампліну та багатоборстві. Алекс Самойлов завоював дві бронзові медалі - у фігурному катанні та багатоборстві. Станіслава Просвєтова встановила новий особистий рекорд в стрибках з трампліну з результатом 43,5 м. Вона увійшла в топ - 4 в фігурному катанні та в топ - 6 в багатоборстві. Наймолодший учасник змагань Дамір Филаретов увійшов в топ - 9 в «фігурах».

У загальному заліку збірна України, яку представляли дніпровські спортсмени, завоювала командне 3 – є місце, поступившись командам з Канади і Великобританії, але випередила потужну збірну США.
Команда вже повернулася додому, де їх тепло зустріли в Дніпровському аеропорту друзі, рідни, близьки, юні спорсмени та вболювальники.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» поздоровляє наших земляків з відмінними результатами, усіх спортсменів, тренерів, а також особисто президента федерації воднолижного спорту та вейкбордингу України – Олексія Георгієвича Мартинова.

Вітаємо і чекаємо нових перемог для Дніпра та України !

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео