Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Спільна справа для дітей соціального центру Дніпра «Добре вдома».

Спільна справа для дітей соціального центру Дніпра «Добре вдома».
227391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» виступив координатором спільного проекту, який відбувся у соціальному центрі «Добре вдома». 
Все це було зроблено для дітей, які тимчасово проживають у Центрі та щодо яких ведеться робота з повернення у їх біологічні сім’ї, влаштування у сімейні форми виховання, для дітей із сімей пільгових категорій, а також для дітей з інвалідністю та дітей із особливими потребами. Послуги у закладі «Добре вдома» надаються насамперед для того, щоб зберегти сім’ю для дитини, допомогти батькам піклуватися про дітей, захистити дитину від насильства, повернути дитину у рідну сім’ю або влаштувати в нову. Основна мета роботи Центру – це підтримка сімей, попередження розлучення дитини з сім’єю та потрапляння її до інтернатного закладу. А наш фонд, разом зі своїми друзями, завжди підтримує заклад, у якому знаходяться різні дітки, і всім потрібна турбота і опіка.

В цей раз цікавий та корисний проект для дітей та підлітків був здійснений від Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровскій області, в якому взяла участь Тетяна Жарікова (компания «Igrarium»).
В ігровій формі дітям не тільки розповіли про їх обов`язки та права, але й навчали, як ці права захищати та куда звертатись, якщо права порушили. Мета цього проекту - підвищення юридичної грамотності та формування нової правової культури у суспільстві. А щоб дітям було цікаво, цінну інформацію вони отримують в ігровій формі.


Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» планує і в подальшому виступати координатором в цьому проекті та відвідати інші заклади міста, серед яких також Дніпровський дитячий будинок - інтернат ДОР для дітей з інвалідністю.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео