Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Справу двох зухвалих шахраїв, які привласнили кошти автовласника, передано до суду

Справу двох зухвалих шахраїв, які привласнили кошти автовласника, передано до суду
28681 ПЕРЕГЛЯДІВ
Маріупольською місцевою прокуратурою №2  спрямовано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене за попередньої змовою групою осіб), КК України стосовно 29-річного та 39-річного чоловіків, які шахрайським шляхом заволоділи грошима місцевого мешканця.
 
 
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у  червні, двоє раніше судимих за корисливі злочини,  заздалегідь розподіливши між собою ролі організували «бізнес» з продажу дизельного палива. 29-річний чоловік, який наразі перебуває за гратами в одній із виправних установ Донеччини, отримавши незаконний доступ до мережі Інтернет знайшов на  одному із сайтів оголошення щодо купівлі/продажу та, подзвонивши за вказаним телефоном, запропонував автору придбати дизельне паливо за ціною, нижче ринкової.
 
 
 
Його спільник 39-річний мешканець Маріуполя, зустрівшись в умовленому місці з клієнтом отримав 6 тис гривень в якості плати за пальне, проте домовився з оператором однієї з АЗС про заправку автомобіля клієнта на суму 900 грн. З рештою грошей зловмисник з місця злочину втік.
 
 
 
Того ж дня втікача затримано співробітниками поліції.
Теги: Донецькаобласть,законісправедливість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео