Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Пенсіонер з Америки зірвав джекпот 326 мільйонів доларів

Новини України: Пенсіонер з Америки зірвав джекпот 326 мільйонів доларів
26671 ПЕРЕГЛЯДІВ

80-річний пенсіонер Гарольд Даймонд з Америки став володарем найбільшого за всю історію Нью-Йорка виграшу в лотерею.


80-річний пенсіонер Гарольд Даймонд з Америки став володарем найбільшого за всю історію Нью-Йорка виграшу в лотерею. На частку пенсіонера, який працював раніше директором початкової школи, випав крупний джекпот 326 мільйонів доларів. Гарольд Даймонд розповів, що він виграв тільки завдяки своїй 74-річній дружині Керол, яка працювала раніше вчителькою математики. На прес-конференції він розповів: «Я завжди прислухаюся до слів своєї дружини».
Даймонд їхали в авто і несподівано почався сильний шторм. Дружина вмовила щасливчика зупинити автомобіль і перечекати на автозаправці негоду. Від скуки Гарольд побачив рекламу лотереї «Mega Millions» і вирішив купити квиток щоб згаяти час. «Я поклав білет в гаманець і забув про нього, - згадує 80-річний пенсіонер. - А на наступний день я пішов грати в гольф і від відвідувачів клубу почув, що виграшний квиток купили на автозаправці, яка розташована на «302» шосе. Я подумав: саме там я купив квиток! Примчавшись додому, він звірив виграшні номери і зрозумів, що саме він виграв. Мене в той момент пробив озноб! »
Вже стало відомо, що подружжя візьме всі гроші відразу і відмовилося отримувати їх частинами. Одноразова виплата виграшу склала рівно 197 мільйонів доларів, але після вирахування податків вона зменшилася до 130. Щасливе подружжя збирається на Гаваї, щоб відсвяткувати там 55 річницю свого весілля. Також вони мають намір допомогти своїм родичам в фінансовому плані.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео