Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Франція посилює стратегію боротьби з тероризмом

Новини України: Франція посилює стратегію боротьби з тероризмом
238191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мануель Вальс, прем’єр-міністр Франції, заявив, що планується створення 2680 нових робочих місць та збільшення витрат на 425 млн євро для підтримки зусиль у боротьбі з тероризмом.


Мануель Вальс, прем’єр-міністр Франції, заявив, що планується створення 2680 нових робочих місць та збільшення витрат на 425 млн євро для підтримки зусиль у боротьбі з тероризмом.
Він сказав, що дані ресурси мають ключове значення у боротьбі з поширенням загрози від екстремістів, у тому числі залучення 3 тисячі осіб, які в даний час необхідні для проведення спостережень по всій Франції.
Пан Вальс виклав плани уряду після терактів у Парижі, жертвами яких стали 17 осіб. Раніше прокуратура надала детальну інформацію про чотирьох чоловік, які обвинувачуються у здійсненні нападів. Троє з чоловіків нібито допомогли поставляти зброю для Амеді Кулібалі, який, як вважають, застрелив поліцейського 8 січня, за день до нападу на єврейський супермаркет в Парижі, де були вбиті чотири заручника.
7 січня двоє братів, Саїд та Шериф Куаші напали на офіс сатиричного видання Charlie Hebdo у Парижі, в ході якого було вбито 12 осіб. Усі троє нападників були застрелені поліцейськими.
Прокурор Парижу Франсуа Молен сказав, що міжнародне співробітництво з органами влади в Туреччині, Іспанії та Бельгії буде продовжуватися. Слідчі запросили інформацію про можливих спільників, записи поїздок підозрюваних, а також інформацію про те, як вони отримали зброю.
Оголошуючи про залучення нових ресурси у боротьбі з тероризмом, пан Вальс сказав, що сили безпеки будуть забезпечені більш досконалим обладнання та захистом, у тому числі куленепробивними жилетами.
«Ми будемо неухильно продовжувати нашу боротьбуі з тероризмом», сказав він.
Після терактів, Франція направила понад 10 тисяч військових по всій країні, щоб захистити громадські місця і чутливі ділянки, такі як школи, синагоги і мечеті.
Володар "Мілану" Сільвіо Берлусконі був розгніваний після такого результату свого клубу: "Я більше засмучений, ніж розгніваний. Розумію, що зараз не ті часи, коли ми перемагали "Барселону", але це просто неприйнятно - програвати командам, гравці яких отримують в 5 разів менше".
Гравець "Мілану" Джакомо Бонавентура: "Протягом сезону трапляються важкі періоди. Команда повинна проаналізувати свої дії. У першому таймі нас зловили на контратаці. "Аталанта" здорово зіграла в захисті. Ми повинні були утримати рахунок 0-0, щоб у другому таймі забити і набрати важливі очки".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео