Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Грецька партія Syriza закликає виборців припинити «принижуватися»

Новини України: Грецька партія Syriza закликає виборців припинити «принижуватися»
185351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідер лівої грецької партії Syriza заявляє, що кінець «національного приниження» близький, оскільки опитування громадської думки прогнозують перемогу партії за три дні до загальних виборів.


Лідер лівої грецької партії Syriza заявляє, що кінець «національного приниження» близький, оскільки опитування громадської думки прогнозують перемогу партії за три дні до загальних виборів.
Алексіс Цірпас попросив у прихильників чіткий мандат, який дозволив би йому закінчити політику жорсткої економії в країні. Він повторив свою обіцянку, щодо списання половини міжнародного боргу Греції, коли закінчиться поточна операція з порятунку.
Греція пережила глибокі скорочення бюджету через масштабну кризу.
Недільні вибори знаходяться під пильним спостереженням фінансових ринків, які побоюються, що перемога Syriza може призвести Грецію до дефолту через їхні борги та вихід з єврозони.
«У понеділок, національне приниження буде закінчене. Ми покінчимо із замовленнями з-за кордону», сказав пан Tsipras тисячі радісних прихильників в кінцевому передвиборному мітингу партії в Афінах. «Ми просимо першого шансу для Syriza. Це може бути останнім шансом для Греції."
Аналітик кажуть, що багато греків готові дати містеру Цірпасу шанс, вважаючи, що життя не може бути гірше.
Греція пережила глибокий економічний спад і досі чверть робочої сили країни є безробітними.
Тим не менш, існують підозни, що перемога Syriza може призвести до небезпечної конфронтації з іншими країнами єврозони.
Очікується, що Syriza виграє вибори, але без прямої більшості, тому партія має знайти партнера по коаліції.
Пан Цірпас заявив, що він не співпрацюватиме з тими, хто підтримує те, що він назвав політикою канцлера Німеччини Ангели Меркель.Німеччина сприймається в Греції, як така, що займає найжорсткішу позицію по своїх боргах.
Раніше в цьому місяці, прес-секретар пані Меркель заявив, що Німеччина очікує від Греції дотримання умов міжнародної угоди порятунку.
У цих умовах, ЄС, Міжнародний валютний фонд і Європейський центральний банк – так звана трійка – підтримала Грецію пообіцявши 240 млрд євро обмін на скорочення бюджетних витрат та економічні реформи.
Останні опитування показують, Syriza збільшує свою перевагу над правоцентристською партією прем’єр-міністра Антоніса Самараса «Нова демократія».
Опитування буде опубліковані у п’ятницю Metron Analysis показує, що перевагу Syriza над «Новою демократією» виросла з 4,6 до 5,3 відсотків Інше опитування організації Rass, оцінюють перевагу лівих у 4,8 відсотки.
Пан Самарас проведе свій останній передвиборний мітинг в п’ятницю, коли закінчиться термін на передвиборну агітаці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео