Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Оновлена Поштова площа буде відкрита до Євробачення

Оновлена Поштова площа буде відкрита до Євробачення
191559 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столична Поштова Площа, що є одним з улюблених місць відпочинку киян, буде повністю реконструйована та оновлена до початку Євробачення. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко.

Віталій Кличко відвідав Поштову площу у Києві, перевіривши стан проведення ремонтних робіт, та запевнив, що до початку травня її реконструкцію буде повністю завершено. За словами міського голови, вже до травня, коли столиця України прийматиме пісенний конкурс Євробачення, будівництво площі та її благоустрій остаточно завершаться.

Віталій Кличко розповів, що вже незабаром Поштова площа стане однією з точок туристичного маршруту, що пролягатиме від арки Дружби народів на Поділ. Туристи також зможуть користуватися річковим трамваєм, який запустять у травні.
З інноваційних елементів Поштової площі, які анонсував очільник Києва, буде скульптурна група, що зображатиме засновників Києва у дитинстві. Найближчим часом у Подільському районі будуть прокладені нові комунікаційні мережі та відремонтовані вже існуючі.
За словами Віталія Кличка, міська влада має мету перетворити Київ на сучасну комфортну європейську столицю, розширивши туристичний потенціал міста.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео