Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Винна виставка в Італії

Винна виставка в Італії
163961 ПЕРЕГЛЯДІВ

На винній виставці, що проходить в італійській Вероні, Росія знову вчинила спробу не зважати на норми міжнародного права. Росіяни, у притаманній їм манері, розраховували на «авось пройдет». Всупереч діючим у Європі заборонам вони намагались використати виставковий майданчик для презентації вин, вироблених на анексованому півострові Крим. Але Європа – не Росія і там звикли дотримуватися законів і вимагати того ж від інших.

Організатори виставки направили російським учасникам вимогу. В ікій повідомили, що участь у виставці «Vinitali-2017».не допускає можливості експонування Росією товарів, вироблених на території анексованої АРК Крим. Порушення учасником виставки правил її проведення веде до позбавлення його статусу учасника.
Як повідомила речниця МЗС України Мар’яна Беца, вимога італійських організаторів виставки була мотивована Рішенням Ради Євроспільноти 692/2014. Порушення, вчинене росіянами, недопустиме для учасників виставок, що проходять на території Європейської спільноти.
Керівник українського проекту, який втілює просування українських товарів на зарубіжні ринки, Олексій Любецький, повідомив, що відповідна інформація була направлена до фінансової поліції Італії.
Правила участі в італійській винній виставці змусили росіян прибрати експонати вин, вироблені у анексованому Криму з виставочних стендів у той же день
Зазначена подія ще раз підтвердила, що Росії не вдасться заставити Європу закрити очі на анексію українського Криму та допустити торгівлю краденими товарами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео