Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Терористи ОРДЛО мріють про інтеграцію до РФ

Терористи ОРДЛО мріють про інтеграцію до РФ
109317 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко зізнався, що вважає Росію своєю Батьківщиною. Мовляв, кінцева суть його комітету полягаю у поверненню Донбасу до складу РФ.

Раніше з’явилася інформація, що президент Росії Володимир Путін усіма силами намагається посилити вплив і контроль над донецькими територіями. Мовляв, у його плани входить приєднання Донбасу до РФ.
Та вже згодом речник очільника Кремля Дмитро Пєсков спростував цю заяву. За його словами, російська влада ніколи не претендувала на Донбас і не бачила його частиною Росії. Він підкреслив, що протягом тривалого часу представники РФ на різних рівнях уже неодноразово заявляли, що Москва не збирається інтегрувати невизнані території ОРДЛО.
Також він зазначив, що наразі російська влада спрямовує усі сили на реалізацію Мінських угод.
Нагадаємо, наприкінці лютого поточного року у Кремлі заявили, що Путін офіційно підписав указ, яким Росія визнає документи так званих ЛНР/ДНР. За словами українського гаранта Петра Порошенко, своїми діями Путін вкотре підтвердив, що за війною на Донеччині стоїть саме Москва.
Крім цього, вищезгаданий указ Путіна з різкою критикою зустрів майже весь світ. також негативно про це заговорили й в американському посольстві в Україні та ОБСЄ. На їхню думку, визнання цих документів йде всупереч Мінським домовленостям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео