Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині пролунав вибух

На Донеччині пролунав вибух
218880 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Донбасі вибухнула автівка працівників Служби безпеки України. У поліції певні, це терористичний акт. Про це стало відомо зі ЗМІ.

Подія сталася 27 червня 2017 року на Донеччині у Костянтинівському районі. Вибухнула машина, в якій їхали працівники спецслужби. За даними ЗМІ, один СБУшник загинув, ще четверо отримали поранення. Серед травмованих – працівники контррозвідки. Їх шпиталізували до найближчої лікарні. Існує припущення, що вибуховий пристрій заклали на дно автівка, оскільки саме воно й було найбільше пошкоджено. За словами представниці прес-служби спецслужби Олени Гітлянської, за фактом вибуху відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідуванням займається військова прокуратура.
Додамо, 28 червня Генштаб зафіксував 11 порушень бойовиками «режиму тиші». Терористи провокували українських бійців, застосовуючи зачасту міномети. Ситуація, як відомо, на Донбасі залишається напруженою. Обстріли найчастіше відбувається у районі Гнутово, Авдіївки та Красногорівки. На Луганщині також тривають регулярні провокації. Ворог б’є з різного виду озброєнь по Старому Айдарі, Кримському, Новотошківському.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео