Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

88-річний Фідель Кастро здоровий та спілкується зі студентами

79489 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кубинські державні ЗМІ опублікували серію фотографій колишнього президента Фіделя Кастро, які першими опублікованими його зображеннями за майже шість місяців.


Кубинські державні ЗМІ опублікували серію фотографій колишнього президента Фіделя Кастро, які першими опублікованими його зображеннями за майже шість місяців.
Як повідомляється, реліз фотографій, зроблених у січні, є своєрідною відповіддю на відновлення спекуляцій щодо здоров’я 88-річного кубинського екс-лідера.
Пан Кастро вже протягом більш ніж року не з’являвся на публіці.
Фотографії показують його під час розмови зі студентським лідером Ренді Пердомо вдома у пана Кастро в Гавані.
Фідель Кастро очолював Кубу протягом майже половини століття, перш ніж у 2006 році він передав владу своєму братові Раулю через погане здоров’я.
Чутки про його неминучу смерть і досі постійно з’являються протягом останнього десятиліття. Лише кілька тижнів тому пан Кастро направив листа колишньому футболісту Дієго Марадоні, в якому він спростував чутки про свою смерть.
У великій статті, яка була опублікована в державній газети Granma та низці державних веб-сайтів, пан Пердомо розповів про свою зустріч із паном Кастро. Він сказав, що зустріч відбулася 23 січня, і що він мав «живу» розмову з паном Кастро тривалістю більше трьох годин.
Більше 20 фотографій показують, що пан Кастро як здається, перебуває у гарному стані здоров’я. На світлинах можна побачити як він гортає газети та розглядає урочисту плиту, надану йому лідером студентського союзу.
Пан Пердомо сказав, що він вийшов на зв’язок із паном Кастро, щоб розповісти йому про плани свого студентського союзу щодо урочистостей на честь 70-ї річниці вступу пана Кастро до університету. Також він зазначив, що був досить здивований, що пан Фідель запросив його до себе у будинок. Він описав революційного вождя як «сповненого життям та розмовляючого із розумом» та сповненим цікавості до широкого кола питань.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео